Trg dr. Tomislava Bardeka 8, Sokolovac
telefon
Tel: 048 838 315, 048 838 061; Fax: 048 838 315
sjena

Vijesti

ban1 ban2 ban3 ban4 ban5 ban3nacelnik ban6 ban7

Anketa


Rezultati

OBAVIJEST – izdavanje propusnica mještanima Općine Sokolovac23.3.2020.


Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske zabranjeno je napuštanje prebivališta i stalnog boravka, a kretanje izvan toga, bit će moguće samo uz propusnice.


Stožer civilne zaštite Općine Sokolovac izdaje propusnice SAMO za one koji prebivalište napuštaju iz vitalnih razloga poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane (izvan mjesta prebivališta). Ne trebaju vam propusnice za kretanje unutra područja Općine Sokolovac i pripadajućih naselja, no ipak i tu morate ograničiti svoje kretanje samo na nužno!


Zahtjev za izdavanje propusnica možete skinuti s naše stranice te ga popunjenog poslati mailom na tihomir.jandrokovic@sokolovac.hr


Zahtjevi se zaprimaju isključivo elektroničkim putem, a na isti način će se i izdavati propusnice.


Poštovani, napominjemo kako stožer izdaje propusnice SAMO za vitalne razloge poput skrbi o starijima, djeci i kupnje hrane, izvan mjesta prebivališta. Za stanovnike koji trebaju hitnu medicinsku skrb tu propusnicu izdaje izabrani liječnik obiteljske medicine, a za ostale razloge poput odlaska na posao, propusnicu izdaje odgovorna osoba u pravnoj osobi, odnosno poslodavac.


Zahtjevi za propusnice koje izdaje stožer zaprimaju se najkasnije do 14 sati za sljedeći dan te se izdaju samo u redovno radno vrijeme Općine.


Napominjemo kako osobe koje su u samoizolaciji nemaju pravo na propusnicu.


ZAHTJEV ZA PROPUSNICU OBAVEZNO POSLATI NA NAVEDENU E-MAIL ADRESU !!!


Molimo sve da shvate kako stožer NEMA OVLASTI za izdavanje propusnica za druge potrebe osim gore navedene!Objavljeno: 23.3.2020.


ikona
divider
banner5 ban8
banner7 bannerotp