Trg dr. Tomislava Bardeka 8, Sokolovac
telefon
Tel: 048 838 315, 048 838 061; Fax: 048 838 315
sjena

Vijesti

ban1 ban2 ban3 ban4 ban5 ban3nacelnik ban6 ban7

Anketa


Rezultati

Pregled mogućnosti naših internet stranica1.12.2008.


Naše internet stranice postavljene su sa ciljem svakodnevne komunikacije općinskih službi i Vas, naših žitelja. Time ćemo Vama olakšati pristup i dobivanje potrebnih informacija.
Modul "Pitajte načelnika" omogućuje posjetiteljima stranica da pošalju svoje upite načelniku, i dobiju direktni odgovor. Sljedeća prednost unutar stranica je međusobna komunikacija posjetitelja koji mogu komunicirati kroz mali interni Chat pod nazivom "Shoutbox", gdje uz potpis upisuju poruke koje se u realnom vremenu prikazuju na stranici i svima su vidljive. Modul ankete koji predstavlja kazalo mišljenja posjetitelja o određenoj temi. Tu je i "Forum", odvojeni djelovi stranice unutar kojeg se posjetitelji registriraju i razmjenjuju međusobna mišljenja na različite teme koje mogu i sami kreirati. Također pod linkom "Akti" nalaze se svi važniji dokumenti vezani uz funkcioniranje lokalne samouprave. Na kraju, ako Vas interesira neka tema upišite ju u "Tražilicu" koja će Vas odvesti do svih stranica unutar našeg sajta na kojima se ta tema pojavljuje.

Ovo je samo kratak pregled naših internet stranica, ostale sadržaje otkrijte sami. Čekamo Vaše prijedloge, pohvale i pokude, kako bi stranice još više poboljšali.


Objavljeno: 1.12.2008.


banner5 ban8
banner7 bannerotp